Background Image

Laaja valikoima tuotteita ja järjestelmiä

Tuotteet ja Ratkaisut

 

Moogin tuotteita on käytetty maailman vaativimmissa liikeohjaussovelluksissa jo yli 55 vuoden ajan. Tuotekehittäjämme tekevät yhteistyötä asiakkaidemme kanssa uusien sovellustarpeiden ilmaantuessa. Osa tuotteistamme käytetään yksittäisiin asennuksiin, osa sovelluksista/tuotteista vakiinnuttavat asemansa koneiden vakio-osina monilla eri teollisuuden aloilla. Tällaiset tuotteet ovat kehityksen kärjessä ja niitä parannetaan jatkuvasti uusimmalla tekniikalla.

Koneesta, sovelluksesta, alueesta tai budjettirajoituksista riippuen oikea liikkeenohjausratkaisu voi olla hydraulinen, sähköinen tai molempien yhdistelmä. Tämä teknologiasta riippumaton lähestymistapa takaa, että asiakkaamme saavat sovellukseksensa aina parhaan mahdollisen tekniikan.

Moog varmistaa huippuluokan sovellusten saatavuuden, laajentamalla ja kehittämällä jatkuvasti uusia tuotelinjoja. Ajankohtaisiin tuoteparannuksiin kuululuvat mm:

  • Parannetut käyttöliittymät
  • Tuotteet joihin on integroitu älykkyys ja ohjelmisto
  • Järjestelmän kokonaisintegraation syventäminen
  • Energiankulutuksen vähentäminen
  • Käytettävyyden ja käytön helppouden kehittäminen

Moog suunnittelee, muotoilee ja rakentaa ratkaisuja/tuotteita, jotka eivät ainoastaan pysy teollisuuden tahdissa, vaan ohjaavat sitä rohkeasti uusiin suuntiin.