Background Image

Optimaalinen ratkaisu teollisiin sovelluksiin

Markkinat ja Valmiudet

Integroidut järjestelmät

Moogilla on kattava järjestelmäkapasiteetti ja vakiintunut maine ensiluokkaisten liikeohjausratkaisujen suunnittelijana, tuottajana ja toimittajana maailman vaativimpiin sovelluksiin.

Todellinen integraatio vaatii korkeatasoista yhteistyötä Moogin ja asiakkaidemme välillä. Insinöörimme osallistuvat usein kiinteästi asiakkaidemme suunnittelutiimeihin ja oppivat siten perusteellisesti ymmärtämään tekniset haasteet ja löytävät innovatiivisia tapoja parantaa suorituskykyä ja osaavat optimoida järjestelmän ominaisuuksia kuten luotettavuutta, painoa tai kustannuksia. Meidät tunnetaan järjestelmäratkaisujen kehittämisen asiantuntijoina ja pystymme täydentämään asiakkaidemme omia resursseja.

Huipputeknologiaa

Meillä on jatkuvasti vireillä kymmeniä maailman kehittyneimpiä liikeohjaussovelluksia hyödyntäviä kehityshankkeita avaruustutkimuksen, ilmailun, lääkinnällisten tuotteiden ja teollisuuskoneiden aloilla. Itse asiassa viime vuonna käytimme yli 100 miljoonaa dollaria tutkimus- ja kehityshankkeisiin pysyäksemme ohjausteknologian huipulla.

Panostamme myös voimakkaasti näitä merkittäviä teknologioita kehittävien pienempien, kasvavien yritysten strategisiin ostoihin. Tämä auttaa meitä jatkuvasti kehittämään nykyistä osaamistamme uusien ideoiden, tuoreiden näkökulmien sekä kehittyneiden teknologioiden ja ratkaisujen muodossa.

Korkea suorituskyky ja ääriolosuhteet

Moogin tehokkaat liikeohjausratkaisut ovat käytössä ulkoavaruudesta valtamerten syvyyksiin asti sovelluksissa, joissa koneet työnnetään äärirajoilleen.

Moogin liikeohjausjärjestelmiä käytetään monissa ankarissa olosuhteissa. Ne on suunniteltu kestämään äärimmäisiä lämpötiloja, kovia iskuja, jatkuvaa tärinää ja monia muita mahdollisesti tuhoisia tekijöitä. Koneenrakentajat, insinöörit ja loppukäyttäjät ympäri maailmaa luottavat Moogiin, kun heidän toimeentulostaan on kyse.