Moog-kulttuurimme on erilainen kuin mikään muu

Moog tarjoaa poikkeuksellisia mahdollisuuksia joustaville ja innostuneille ihmisille, jotka haluavat tehdä tärkeää työtä teknologian eturintamassa. Moog on suorituskykyinen kulttuuri, joka antaa yksilöille mahdollisuuden ja innostaa heitä saavuttamaan merkittäviä asioita - asiakkaidemme, yrityksen ja toistemme hyväksi.  

Mielestämme yrityskulttuurimme on suuri syy Moogin menestykseen vuosien varrella. Kun siis teemme haastatteluja, ne tehdään aina puhelimitse, videokonferenssin välityksellä tai henkilökohtaisesti. Haluamme tutustua sinuun henkilökohtaisesti. Et koskaan tee haastattelua Moogin kanssa chat-huoneessa, emmekä koskaan kysy sinulta henkilökohtaisia taloudellisia tietojasi.

Palkkaamme loistavia ihmisiä ja autamme heitä saavuttamaan potentiaalinsa: syvempi työtyytyväisyys, ansiotason nousu ja paremmat työnäkymät ovat kaikki osa yhdistelmää, mutta Moogin kulttuurissa on pohjimmiltaan kyse kunnioituksesta. Uskomme ihmisiin, ja se näkyy kaikessa, mitä teemme.   

Siksi siirtyminen Moogiin tarkoittaa sitä, että saat haluamasi elämän, niin työelämässä kuin sen ulkopuolellakin.

 

Sinä pystyt tähän!

We're Actively Hiring!

At Moog we’re always looking for great people to join our organization. Take a look at our global opportunities and submit your application to join our Moog team.